Lastenhuoneen tehosteseinä

Olemme asuneet asunto kk43:ssa jo 7 vuotta ja koko tämän ajan olen himoinnut toisen makuuhuoneemme takaseinän maalauksesta. Tänään aloitin projektin kurvaamalla heti aamusta RTV:lle ostamaan teippiä ja maalia. Maalikaupan myyjä ehkä hieman pyöritteli silmiään, pyytäessäni pinkkiä-, keltaista- ja oranssia maalia.

Näistä sävyistä syntyikin todella herkullisen värinen työpöytä.


Tekniikkana tehosteseinässä käytin mitälie töpötystä, pesusieni kolmeen osaan ja teipillä kynään kiinni. Tätä hommaa varten myydään myös kalliita työvälineitä, mutta näillä kotitekoisilla onnistuu tämä homma ihan mukavasti myös. Sitten alkoikin kaikista raastavin osuus, suojaaminen ja seinän kuvioinnin teippaaminen vaakasuoraan. Vatupassi käteen ja mittailemaan. Suosittelen lämpimästi käyttämään pitkää vatupassia (itse käytin 60 cm passia ja sen kanssa oli hieman työlästä mitata vaakaraitaa). Suosittelen myös varaamaan tarpeeksi maalarinteippiä, itse sain taas kehittää korvikkeen parille viimeiselle suoralle. 


Olin jo jonkin aikaa pohtinut Pinterestistä bongaamaani tyyliä lastenhuoneen seinäksi, kuvio muistuttaa ehkä hiukan Marimekon Räsymatto-kuosia, mutta ei kuitenkaan ole lähelläkään. Nyt seinä saa kuivua rauhassa ja huomenna saadaan poistaa lyijykynän jäljet, kiinnittää hyllyt, sekä asentaa seinävalaisimet. //ReettaK


Kommentit

Suositut tekstit